GhostWriter: wat u moet weten voordat u er een kiest

Als je momenteel bent ingeschreven aan een hogeschool of universiteit, weet je waarschijnlijk dat het slagen van uitstekende essays grotendeels bepalend is voor je succes als student. Ook al is het studentenleven redelijk een van de fascinerende fasen van iemands leven, het overladen met al die taken ontneemt studenten soms het persoonlijke leven en maakt het onmogelijk om andere activiteiten dan studeren te ondernemen. Wie heeft ooit gezegd dat het schrijven van essays uitsluitend geassocieerd mag worden met de druk van een steeds groter wordende werkdruk en de afwezigheid van enig sociaal leven? En wat als iemand je ooit vertelde dat je vanaf nu meer plezier kunt halen uit je studentenleven en er uiteindelijk een balans mee kunt maken tussen studies?

Er is een ultieme oplossing voor studenten die goed willen presteren en hun cijfers op een hoog niveau willen houden. Het inhuren van een professionele essayschrijver, ook wel bekend als spookschrijver, is een antwoord op alle problemen die zich voordoen tijdens studies. Ghostwriting stelt duizenden studenten wereldwijd in staat om het tempo van hun studie bij te houden en een gezond leven en welzijn te behouden. Met andere woorden, door iemand in te huren om uw paper te schrijven, kunt u ontspannen en genieten van uw leven terwijl u ervoor zorgt dat professionele schrijvers een uitstekende paper voor u zullen schrijven. Bekijk dit artikel voor meer informatie over ghostwriting.

Wat is een Ghostwriter?

Een ghostwriter is een naam die wordt gegeven aan een persoon die een academische paper of een ander soort geschreven werk schrijft en geen krediet krijgt voor dit werk. Met andere woorden, als je een spookschrijver inhuurt, betaal je geld aan iemand die belooft al het schrijfwerk voor je af te maken. Een spookschrijver is verantwoordelijk voor het schrijven van een artikel dat overeenkomt met uw oorspronkelijke instructies, en zij zijn verantwoordelijk voor het leveren van een gereed artikel binnen bepaalde tijdsbestekken. Als persoon die een vergoeding betaalt aan een spookschrijver, kunt u alle eer opeisen voor het werk dat de schrijver voor u heeft gemaakt. Kortom, een samenwerking met een spookschrijver lijkt op een traditionele dienstenbeurs: je betaalt een vergoeding om een ​​dienst door een ander te laten doen. Maar in het geval van ghostwriting blijft een persoon die zo’n dienst levert, ruwweg anoniem.

Een spookschrijver is niet noodzakelijk iemand die ervoor zorgt dat het hele papier helemaal opnieuw wordt geschreven. In wezen richten veel mensen zich tot ghostwriting-services om hun papieren te bewerken en sommige delen te herschrijven.

Beste GhostWriter-sites

Ghostwriting is niet iets nieuws, aangezien veel mensen van over de hele wereld deze service gebruiken. Als gevolg hiervan bestaan ​​er veel ghostwriting-bedrijven, en hun aantal groeit in hoog tempo. Maar sommige ghostwritersites onderscheiden zich van de rest. Hieronder hebben we de drie beste schrijfservices geschetst.

Handmadewriting.com

Handmadewriting.com levert al meer dan zeven jaar met succes eersteklas essayschrijfdiensten. Met een klanttevredenheid van bijna 100% biedt deze service studenten zelfs de meest gecompliceerde papers in de kortst mogelijke tijd. Wat de website in het bijzonder biedt, is het schrijven van alle mogelijke soorten papers voor u: essays van elk type, een proefschrift en zelfs een proefschrift. Een andere service die u op handmadewriting.com kunt gebruiken, is het bewerken van papier. En zelfs als u onmiddellijk uw laboratoriumrapport of een casestudy moet laten uitvoeren, zullen deskundige schrijvers op het gebied van handgeschreven schrijven u gedekt hebben.

Essayusa.com

Essayusa herbergt meer dan 1400 actieve schrijvers en ze hebben allemaal deskundige kennis op een bepaald gebied. Als gevolg hiervan kun je, ongeacht hoe gecompliceerd je onderwerp lijkt te zijn, altijd een uitstekende paper krijgen bij essayusa. Alleen een deskundige schrijver met gedegen kennis in uw vakgebied neemt de verantwoordelijkheid voor het schrijven van een paper voor u. Het is redelijkerwijs een van onze meest favoriete schrijfdiensten voor essays. Allereerst is het ongelooflijk prijsvriendelijk. Zodra u de website betreedt, krijgt u de mogelijkheid om een ​​optimale prijs te berekenen. Als u uw onderwerp van tevoren kent en als de deadline bijvoorbeeld over 1-2 weken is, kunt u veel geld besparen en een kleine prijs betalen voor een premium kwaliteitspapier. Bovendien kun je altijd handige schrijfgidsen en andere informatieve artikelen vinden in de blogsectie.

Extraessay.com

De manier waarop extraessay werkt, is ook heel duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. U hoeft alleen uw essaytype, opleidingsniveau en de deadline aan te geven. Het mooie is dat je als nieuwe gebruiker de kans krijgt om 10% korting te krijgen op je eerste bestelling. Bij extraessay kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw schrijver om alle details van de bestelling te verduidelijken en het hoofdidee van uw paper te communiceren. Net als alle bovenstaande ghostwriting-services, is extraessay erg prijsvriendelijk en biedt het een heleboel gratis services. In het bijzonder kunt u een gratis revisie en gratis bibliografie krijgen en elke opmaakstijl aanvragen. De website biedt u ook meerdere essayvoorbeelden, zodat u meteen een idee krijgt van hoe uitstekend de kwaliteit van de service is.

Is Ghostwriting legaal?

Een van de belangrijkste argumenten om naar een spookschrijver te verwijzen, is dat een dergelijke activiteit volkomen legaal is. Het is volkomen legaal omdat een spookschrijver belooft dat hij of zij geen eer zal aanvaarden voor het werk dat hij of zij voor je levert. Het doel van een spookschrijver is om een ​​vergoeding te vragen en een artikel te schrijven dat voldoet aan uw criteria en initiële instructies, maar geen royalty’s aanneemt. Ghostwriting, hoe lastig het ook klinkt, is een zeer transparante activiteit. Veel boeken en publicaties die u op internet aantreft, zijn geschreven door ghostwriters en er is niets illegaals of immoreels aan. Dus als de erfenis van een ghostwriting-activiteit de enige zorg voor u is, kunt u er zeker van zijn dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Waarom hebben studenten hulp nodig bij ghostwriting?

Er zijn veel redenen waarom veel studenten hulp nodig hebben van een spookschrijver. Allereerst kunnen de meeste studenten fysiek niet alle werkdruk aan. De situatie wordt namelijk scherper naarmate examens dichterbij komen. Wanneer alle taken zich opstapelen, gaan studenten zich onder druk voelen, en dit leidt tot een afname van de prestaties. Om het sociale leven te behouden, voor iemands gezondheid te zorgen en tegelijkertijd goede prestaties te behouden, moeten studenten een spookschrijver inhuren. In bijna 100% van de gevallen blijkt dit een uitstekende beslissing te zijn.

Een andere geldige reden voor studenten om een ​​spookschrijver in te huren, is het onvermogen om de Engelse taal op C2-niveau onder de knie te krijgen. In feite studeren veel studenten van over de hele wereld in de VS. Hoe goed hun Engels ook is, er is altijd een gebied voor verbetering en veel studenten zijn er niet zeker van of hun kennis van het Engels nog voldoende is om een ​​A + te behalen.

Ten slotte wenden veel studenten zich tot een spookschrijver voor bewerkingen. Wat ze in wezen nodig hebben, is de nodige verbeteringen aanbrengen en het papier polijsten. Het gebruik van online grammaticacontrole-instrumenten is natuurlijk een goed idee, maar het is waardevoller om een ​​echte persoon te hebben om uw paper te controleren. Daarom wenden studenten zich tot een ervaren spookschrijver om nieuwe inzichten en aanbevelingen te krijgen over hoe ze de paper kunnen verbeteren. Al met al is een spookschrijver in staat om zelfs de meest onbeduidende fouten en zwakke punten aan te geven om u te helpen een foutloos essay af te leveren.

Waar moet je op letten bij het zoeken naar een ghostwriter?

Het kiezen van de meest geschikte ghostwriter is van fundamenteel belang, en hier is wat u in gedachten moet houden:

  1. De prijs. Probeer te zoeken naar een spookschrijver die een gemiddeld bedrag in rekening brengt. De gemiddelde prijs is 10-11 $ voor een pagina, en de meeste schrijfservices van topkwaliteit hanteren vergelijkbare prijzen. Vermijd zowel te dure als te goedkope diensten.
  2. Geldteruggarantie. Een gerenommeerde ghostwriter staat klaar om u geld terug te geven als u niet tevreden bent met de kwaliteit van een paper.
  3. Gratis herzieningen. Schrijfservices van goede kwaliteit garanderen altijd gratis herzieningen als het definitieve document niet overeenkomt met uw oorspronkelijke instructies.
  4. Ondersteuning. Een goede schrijfservice heeft een uitstekend 24/7 ondersteuningsteam, waarvan de vertegenwoordigers bereid zijn om uw vraag te beantwoorden, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht.
  5. Beoordelingen. Voordat u een spookschrijver kiest, moet u weten wat andere mensen over elke specifieke dienst zeggen. Door de beoordelingen van andere klanten te lezen, krijgt u een complex beeld van de service.